Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Sanatate > L.D.I.C.A.R.-EUROPA
   video_ong
video_anunt
Avem 104 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 58740

 

L.D.I.C.A.R.-EUROPA

10

L.D.I.C.A.R.-EUROPA


Strada: Piata Revolutiei
Numarul: 4
Bloc: -
Apartament: Camera 37
Codul postal: 305500
Orasul: Lugoj
Judetul/Sectorul: Timis Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Petru Antoni
Telefon: 0256350462
Fax: 0256350462
Hotline: -
Organizatia LIGA DREPTATII IMPOTRIVA CORUPTIEI SI ABUZURILOR din ROMANIA-EUROPA- lupta pentru apararea drepturilor omului are ca scop primordial pastrarea, conservarea si dezvoltarea pe toate planurile a valorilor umane, promovarea principiului adevarului si dreptatii, a demnitati fiecarui cetatean din România si pentru educarea a cetatenilor în tiparele democratiei.

Organizatia va functiona independentt, cu actiune larga de intermediere între organele puterii de stat, la nivel local si central instituti de orice grad, persoane fizice si juridice, societati comerciale pe actiuni sau SRL-uri sau alte formatiuni, politice, etnice, religioase, etc.
Va analiza nedreptatile si abuzurile produse din perioada dictaturii comuniste cât si dupa revolutie în scopul de asigurare si respectare a legiilor în vigoare, depistarea si stoparea corupsiei speculei abuzurilor si altor forme de natura destabilizatoare.
Organizatia analizeaza si cerceteaza cazurile de nedreptate suferite de membri organizatiei si de cetatenii care se adreseaza Ligii.


Report Listing   Data adaugarii: 25.2.2010  Vizualizari: 522

Rate now:  
0

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?