Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Sanatate > Asociatia Fluens
   video_ong
video_anunt
Avem 100 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 59039

 

Asociatia Fluens

10

Asociatia Fluens


Strada: Bd. Camil Ressu
Numarul: 70
Bloc: PM26
Apartament: 45
Codul postal: 031762
Orasul: Bucuresti
Judetul/Sectorul: 3 Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Otilia Geavlete
Telefon: 0730003845
Fax: -
Hotline: -

Asociatia Fluens este o organizatie tanara, bazata pe munca voluntara si dedicatie, in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale:copii abandonati, batrani singuri, tineri care au nevoie de o indrumare, bolnavi, familii necajite . Cu ajutorul vostru, Asociatia Fluens poate sa schimbe destine. Cum ne puteti sprijini? In primul rand ca voluntari in proiectele noastre. Ne puteti promova. Puteti dona 2% pentru Asociatia Fluens sau sprijini financiar dezvoltarea unui proiect.
ASOCIATIA FLUENS este o persoana juridica de drept privat, fara scop patrimonial, cu caracter social si cultural, independenta si apolitica, bazata pe valori umaniste si filantropice, care si-a inceput activitatea in anul 2012.

Scopul ASOCIATIEI FLUENS il constituie promovarea oportunitatilor sociale, educationale, culturale, de sanatate si mediu, atat in interes general, cat si in ceea ce priveste categoriile dezavantajate ale societatii.

Principiul pe care se intemeiaza scopul ASOCIATIEI FLUENS este interconexiunea dintre bunastarea sociala generala si cea a fiecarui individ in parte, intre sanatatea umana si cea a mediului in care traim, intre evolutia umanitatii si valorile culturale pe care le promovam.


ASOCIATIA FLUENS promoveaza:
drepturile si libertatile umane fundamentale
valorificarea potentialului individual prin educatie, formare si facilitarea exprimarii
creativitatii si resurselor personale
- conservarea si dezvoltarea produselor culturale si patrimoniale
- respectarea diversitatii si a egalitatii de sanse
- protejarea mediului ca expresie a dezvoltarii durabileAsociatia FLUENS functioneaza pe principiul VOLUNTARIATULUI, incurajand atat
persoanele individuale cat si companiile sa se implice in promovarea schimbarii si a binelui.

Asociatia FLUENS incurajeaza PARTENERIATUL, intrucat conexiunea dintre actorii sociali
este garantia succesului de durata.

Asociatia FLUENS sprijina persoanele vulnerabile, respectand principiile DEMNITATII,
AUTODETERMINARII, AUTONOMIEI SI CONFIDENTIALITATII.

Asociatia FLUENS se implica in conservarea si dezvoltarea patrimoniului cultural si a mediului
inconjurator, promovand principiul RESPONSABILITATII fiecaruia in crearea unei lumi mai
bune.

Proiecte initiateCopiii tuturor- un proiect destinat sprijinirii copiilor din centrele de plasament si casele familiale. Proiectul isi propune sa implice resurse materiale si umane in sprijinul copiilor abandonati, oferindu-le suport educational, consiliere psihologica si terapie, alternative de petrecere a timpului liber si ajutor material.

Punte peste izolare- un proiect prin care ne dorim sa contribuim la cresterea calitatii vietii pentru persoanele varstnice din centrele de asistenta si ingrijire si camine, prin activitati de recreere si socializare, pregatirea de surprize si cadouri, dar si prin actiuni care sa aduca valorizare si recapatarea stimei de sine pentru parintii abandonati.

Bate si ti se va deschide-prin acest proiect ne dorim sa acorda suport, in primul rand financiar, dar si indrumari, informare si consiliere, persoanelor bolnave sau aflate in situatii de criza.

O generatie responsabila- copii si tineri in sprijnul comunitatii - un proiect prin care ne dorim promovarea implicarii civice si voluntariatului in randul elevilor si liceenilor din Bucuresti si din comunitati limitrofe si rurale prin intermediul unor activitati precum: 1. Formarea unor grupuri de initiativa din elevi si liceeni bucuresteni si trainingul acestora privind implicarea si responsabilitatea comunitara. 2. Prezentari/workshopuri civice realizate de grupul de initiativa in scoli si licee din comunitati limitrofe si rurale defavorizate, prin care se va realiza transferul cunostintelor dobandite in cadrul trainingului; 3. Dezvoltarea unor actiuni comunitare in comunitati dezavantajate din Bucuresti si Giurgiu ( zona Ferentari- Rahova, Voluntari, Branesti, Jilava, Bolintin, Singureni).


Proiecte de viitor:


Restart educatia: proiect educational care isi propune modificarea abordarii educationale a copiilor din scoli, cu accent pe copiii in situatii de risc, introducand o metodologie inovativa bazata pe experiment, creativitate, concursuri si TIC
Cursuri pentru tineret (liceeni si studenti): scriere de proiecte, responsabilitate financiara, antreprenoriat, creatie literara, teatru
Acordarea unor burse pentru copiii dezavantajati cu rezultate bune la invatatura din scoli rurale si din zone dezavantajate
Educatie parentala – grupuri de dezvoltare personala pentru parinti
Drama terapie, art- terpie si terapii ocupationale
Activitati de suport pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului
Deschiderea unei case familiale in judetul Timis


Report Listing   Data adaugarii: 28.3.2013  Vizualizari: 1066

Rate now:  
0

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?