Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Sanatate > Humanity's Team - Echipa Omenirii
   video_ong
video_anunt
Avem 90 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 59039

 

Humanity's Team - Echipa Omenirii

10Strada: Bucuresti
Codul postal: 012878
Orasul: Bucuresti Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Catalia Sursilov
Cine suntem?

Suntem un grup de oameni simpli, care au ales sa sprijine aceasta miscare, deoarece am considerat ca ne reprezinta cele mai inalte ganduri si dorinte. Am dorit sa ne dedicam viata unui scop drag sufletului nostru, l-am cerut si s-a ivit la momentul potrivit. Intentia noastra este sa aducem oamenii impreuna, sa impartasim cu ceilalti ceea ce am inteles din cartile lui Neale Donald Walsch si din altele, sa ne ajutam reciproc sa implementam noua intelegere in viata noastra si astfel sa traim in bucurie si armonie unii cu ceilalti.

Visul nostru este ca Humanity's Team Romania sa fie cea mai mare comunitate spirituala din tara noastra, sa aduca la un loc toate credintele si orientarile, sa creeze unitate in diversitate si respect pentru ceilalti. Noi credem cu tarie ca puterea unitatii consta in diversitate si alegem sa pretuim si sa onoram varietatea. Intelegem iubirea prin prisma libertatii de alegere a fiecarui suflet.

Ne-am implicat in acest proiect, in primul rand pentru noi, pentru a ne oferi din abundenta oportunitati de crestere si evolutie, de invatare si exersare a Noi Spiritualitati in viata de zi cu zi. Apoi din preaplinul nostru, sa putem sa oferim si altora. Ne-am dorit implicarea in lucru de echipa in cadrul unei comunitati de oameni care rezoneaza cu aceleasi credinte. Asadar ne-am propus sa creem comunitatea si astfel sa ramanem conectati ca UNUL la marea familie umana. Invitam toate sufletele care simt aceeasi chemare interioara, sa ni se alature. Sunt locuri libere!

Report Listing   Data adaugarii: 3.4.2012  Vizualizari: 1829

Rate now:  
0

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?