Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Educatie > Federatia A.U.C.R.
   video_ong
video_anunt
Avem 56 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 58723

 

Federatia A.U.C.R.

0

Federatia  A.U.C.R.


Strada: Aleea Podul Giurgiului
Numarul: Nr.1
Bloc: 14, sc.7,
Apartament: 219
Codul postal: 050362
Orasul: Bucuresti - Oradea
Judetul/Sectorul: Sect. 5 Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Szucs Janos Attila
Telefon: 0742.625.262

Federatia "Asociatia Unica a Contribuabilului din România" (A.U.C.R.), functioneaza pe baza principiului subsidiaritatii.

Federatia AUCR, este o organizatie ce reuneste in randurile sale cetateni romani, maghiari, germani si de alte nationalitati care militeaza impreuna pentru reducerea taxelor si impozitelor la ceeace este strict si necesar fara a exclude prezenta in randurile sale a persoanelor de alta clasa, in scopul emanciparii sociale si economice a populatiei din Romania.

Federatia A.U.C.R. are ca scop urmarirea cheltuirii în mod corect si justificat a contributiei banesti strsnsa de la populatia României, de la persoane fizice si/sau juridice.

Dorim sa protejam contribuabilul impotriva cresterii nejustificate a impozitelor si taxelor.

Federatia: Asociatia Unica a Contribuabilului din România este persoana juridica de drept privat, o organizatie ne-guvernamentala, non-profit, pe baza de voluntariat, s-a înfiintat în anul 2007.

Federatia A.U.C.R., este o organizatie deschisa care se adreseaza, prin întreaga sa activitate tuturor categoriilor de cetateni care platesc taxe si impozite de orice fel, dar si cei care beneficiaza de pe urma acestor impzite si taxe.

Federatia A.U.C.R., militeaza pentru reîntoarcerea tuturor taxelor si impozitelor stranse de la populatia Romaniei în beneficiul contribuabilului prin servicii publice calitative oferite de administratiile si regiile autonome publice, locale si centrale.

Federatia A.U.C.R., îsi propune sa contribuie la libera exprimare a cetatenilor, promoveaz respectarea principiilor democratiei, pluralismului de idei precum si asigurarea unor raporturi corecte între individ, societatea civil si stat.

Apara drepturile si libertatile omului, dreptul la identitatea culturala, lingvistica, etica a cetatenilor români apartinand minoritatilor nationale.

Federatia A.U.C.R., actioneaza pentru adoptarea unei legislatii economice si sociale care sa prevada elemente de siguranta a contribuabilului, sprijinind institutiile statului in rezolvarea unor probleme de maxima importanta cu caracter national si local, actionînd impotriva coruptiei în institutiile de stat si mixte.

Propuneri de proiecte si acte normative. Întocmeirea de studii, rapoarte, sondaje asupra modului în care sunt respectate drepturile contribuabilului în societatea româneasca, vegheaza prin activitatea sa respectarea bunului mers al drepturilor si libertatilor fundamentale consacrate prin constitutia Romaniei si cea Europeana.

Initiaza structruri de mediere cu organismele Guvernamentale pentru solutionarea problemelor generale, ale comunitatii centrale, locale si rurale. Realizeaza si participa la diverse proiecte în parteneriat cu toate autoritatile publice, si a institutiilor statului, incheie parteneriate, protocoale sau angajamente.

Federatia, "Asociatia Unica a Contribuabilului din România" (A.U.C.R.), prin activitatea sa doreste si colaboreaza cu toate comisiile permanente ale Camerei Deputatilor, Guvern, Presidentie, Ministere.

Suntem inca in cautare de voluntari pentru a constitui la nivel de judete, municipii, orase si comune, sucursale AUCR.

Cetateni din toate tara aliati-va cu noi pentru binele nostru al tuturor! Impreuna vom fi mai puternici AUCR.

Astazi suntem prezenti in: Bucuresti, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dolj, Galati, Giurgiu, Harghita, Suceava, Tg.Jiu, Tulcea, Mures, Hunedoara, Bihor.


Report Listing   Data adaugarii: 27.2.2010  Vizualizari: 510

Rate now:  
0
0 
info
by oros razvan
on 16.06.2014
buna , va rog daca se poate si aveti carti,alte materiale ,cd, etc care le pot folosi intr o biblioteca publica pentru informarea cetatenilor din comuna unde sunt angajat bibliotecar cu atributii dxe referent cultural si in ce masura puteti sa donati eventual carte sau carti pentru uz in biblioteca publica din comuna.

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?