Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Educatie > Clubul Liderii Mileniului Trei
   video_ong
video_anunt
Avem 107 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 58740

 

Clubul Liderii Mileniului Trei

10

Clubul Liderii Mileniului Trei


Strada: Dr. N. Staicovici
Numarul: 25
Codul postal: 050556
Orasul: Bucuresti
Judetul/Sectorul: 5 Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Telefon: 0751119495
Fax: 0314059799
Clubul Liderii Mileniului Trei este o organizație neguvernamentală, non-profit, înfiinţată în 2006, condusă de tineri pasionaţi, pentru tineri.

Scopul Clubului este de a sprijini dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor absolvenţi ai cursurilor Fundaţiei Codecs pentru Leadership, respectiv de a-i promova pe aceştia, în domenii, activităţi, profesii care să îi ajute la valorificarea aptitudinilor şi cunoştinţelor acumulate pe parcursul cursurilor.

Misiunea noastră este de a contribui la dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor LMT-işti promovând pe toate planurile relaţii de tip “adult-adult”, pentru a contura în România o generaţie de lideri capabilă să declanşeze şi să îşi asume schimbarea.

Angajamentul spre performanţă, responsabilitate asumată, relaţionare prin comunicare, integritate şi profesionalism și magia tinereţii sunt câteva dintre valori noastre de preț.

Până în prezent, Clubul Liderii Mileniului Trei are la activ organizate 3 ediții ale Școlii de Vară „Branding Romania”, 2 ediții ale programului de orientare „Student Career Path” și Școala de Iarna „Experience Project Management”.
„Branding Romania” este un program in care în fiecare an 42 de tineri iau parte la cursuri, având subiecte foarte interesante, menite să îi pregătească pentru a deveni noua generație de lideri. Acestea includ, printre altele, leadershipul, brandingul personal, public speaking, creativitatea.
„Student Career Path” este un proiect care se concentrează pe elevii claselor a XI-a și a XII-a, făcându-le legatura cu viața de student și tot ceea ce implică profilul pe care aceștia doresc să îl urmeze.
Școala de iarnă „Experience Project Management” reprezintă un cadru în care cei 24 de tineri participanți învață tot ceea ce reprezintă un proiect, cum trebuie abordat și de ce ai nevoie să îl pui în practică, și în același timp pun în aplicare tot ce au învățat.

Club LMT este unul dintre cele mai importante ONG-uri în domeniul schimbului internațional de tineret. Pe lângă cele enumerate mai sus, activitățile Clubului cuprind și, în parteneriat cu ONG-uri din diferite țări, schimburi internaționale de tineri, acestea devenind unul din lucrurile reprezentative Clubului.

Report Listing   Data adaugarii: 22.6.2011  Vizualizari: 327

Rate now:  
0

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?