Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Dizabilitati > Org.Nationala a Pers. cu Handicap din Romania
   video_ong
video_anunt
Avem 121 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 58740

 

Org.Nationala a Pers. cu Handicap din Romania

7Strada: Bd. Maresal Averescu
Numarul: 17
Bloc: Pavilion F
Apartament: Etaj 3
Codul postal: 011454
Orasul: Bucuresti
Judetul/Sectorul: Sectorul 1 Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Francisc Simon
Telefon: 0722 403 592
Fax: 021 224 14 89
ONPHR este o federatie constituita din organizatii neguvernamentale ale persoanelor cu dizabilitati si pentru persoanele cu dizabilitati care dezvolta programe vizand egalizarea sanselor, integrarea si incluziunea sociala a persoanelor cu dizabilitati.
Federatia ONPHR promoveaza drepturile persoanelor cu dizabilitati din Romania si totodata reprezinta interesele generale ale persoanelor cu dizabilitati din organizatiile membre, la nivel national si international, neavând dreptul sa exprime interesele specifice ale grupurilor de persoane cu dizabilitati reprezentate prin alte organizatii la nivel national.
Viziunea ONPHR este schimbarea destinului persoanelor cu dizabilitati, promovand conceptul de viata independenta pentru toti si participare neingradita la viata sociala.
Misiunea ONPHR este de a uni eforturile organizatiilor persoanelor cu dizabilitati din Romania, pentru apararea intereselor si promovarea drepturilor si demnitatii persoanelor cu dizabilitati.
Scopul principal al ONPHR consta in crearea conditiilor favorabile pentru egalizarea sanselor in vederea afirmarii si integrarii depline a persoanelor cu dizabilitati din Romania la toate nivelurile vietii comunitare: social, profesional, educational, cultural, sportiv etc.

Report Listing   Data adaugarii: 27.2.2010  Vizualizari: 380

Rate now:  
0

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?