Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Dezvoltare > Asociatia GEDEON
   video_ong
video_anunt
Avem 55 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 59039

 

Asociatia GEDEON

10

Asociatia GEDEON


Strada: Strada Sadului nr. 1 - sediu social, Bulevardul George Cosbuc nr. 50 - sediu Centru Interregional
Codul postal: 032741
Orasul: Bucuresti
Judetul/Sectorul: 5 Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Telefon: 021.335.11.52 / 021.335.11.14
Fax: 021.335.04.54
Asociaţia GEDEON este o structură neguvernamentală implicată activ în promovarea valorilor şi a standardelor europene în toate compartimentele societăţii româneşti. Proiectele şi campaniile elaborate de specialiştii noştri au scopul de a genera un suflu înnoitor, susţinut, in vederea dezvoltării socio-economice a comunităţii în general.

Echipa noastră, o echipă tânără care nu este deloc străină de realităţile contemporane ale unei Românii recent europene, îşi propune, în particular, crearea unui climat propice care să propulseze, prin identificarea celor mai viabile soluţii, relansarea socială şi educaţională a comunităţilor defavorizate din ţara noastră.

Reducerea abandonului şcolar, una dintre maladiile cu care se confruntă segmentele sociale dezavantajate din România, cât şi reintegrarea în sistemul educaţional a tinerilor care au părăsit prea devreme băncile şcolii, reprezintă priorităţile Asociaţiei GEDEON.

Crezul nostru este acela că, într-o Românie europeană, promovarea unui climat adecvat pe plan social şi educaţional, cu accent pe comunităţile defavorizate, trebuie realizată în conformitate cu normele şi valorile europene.

Report Listing   Data adaugarii: 26.5.2011  Vizualizari: 692

Rate now:  
0

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?