Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Dezvoltare > Origini Verzi (Clubul Eco-Montan Suceava)
   video_ong
video_anunt
Avem 84 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 58740

 

Origini Verzi (Clubul Eco-Montan Suceava)

10

Origini Verzi (Clubul Eco-Montan Suceava)


Strada: Universităţii
Numarul: 48
Bloc: cam 6
Codul postal: 720228
Orasul: Suceava
Judetul/Sectorul: Suceava Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Ionut Florin Horga
Telefon: 0230524128
Fax: 0230524128
Clubul Ecomontan “Origini Verzi” s-a format in baza initiativei unui grup de iubitori ai muntelui inca din anul 1990. Obtinand personalitate juridica in anul 1995, membrii organizatiei au realizat numeroase si variate proiecte dedicate protectiei si conservarii mediului conforme cu misiunea organizatiei care vizeaza dezvolatarea durabila a Bucovinei.
Principalele tipuri de activitati realizate au fost: actiuni de igienizari montane (Rarau-Giumalau) si urbane (parcurile centrale din orasele Suceava si Falticeni), deschiderea in 1997 a unui centru de informare turistica, organizarea unor tabere de initiere alpinism, speo si educatie egologica; marcari si remarcari de trasee turistice, campanii de promovare a imaginii societatii civile din judetul Suceava, “Promovarea managementului comun al ariilor protejate din masivul Rarau-Giumalau” proiect finantat de Fundatia de Parteneriat, proiecte de ecoturism.

 Misiune: promovarea bunelor practici in domeniul protectiei mediului si desfasurarea unor campanii de constientizare a comunitatilor din judetul Suceava fata de impactului pe care il are omul asupra naturii.

Report Listing   Data adaugarii: 9.3.2010  Vizualizari: 892

Rate now:  
0
0 
Mai multe despre voi !
by elena balinisteanu
on 04.04.2010
atat! e suficient ! ce mai faceti ? eu sunt un fost membru si chiar mai vreau sa stiu despre voi . ma bucur ca mai sunteti !
elena (gianina)
09.03.2010
The Entry has been updated in the meantime!

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?