Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Dezvoltare > Fundatia Euro-Asia Promotion & Cultural Foundation
   video_ong
video_anunt
Avem 40 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 58740

 

Fundatia Euro-Asia Promotion & Cultural Foundation

10

Fundatia Euro-Asia Promotion & Cultural Foundation


Strada: Traian Vuia
Numarul: 1
Apartament: C/3
Codul postal: 500008
Orasul: Brasov
Judetul/Sectorul: Brasov Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Valeriu Iordan Popescu
Telefon: 0268418387
Conceputa sa realizeze o punte de legatura intre Europa si Asia prin Romania, Fundatia a prevazut doua domenii prioritare: promovarea economica si dimensiunea culturala.
S-a tinut cont de dosarul privind aderarea Romaniei la UE si de oportunitatile oferite de Reuniunile anuale la nivel inalt UE – Asia (ASEM).
In intervalul martie 1998 – martie 2011, Fundatia, care are in momentul de fata peste 30 de membri, oameni de afaceri din tara si strainatate, oameni de arta, stiinta, cultura si peste 100 de copii si tineri, membri ai Cenaclului European, primul Cenaclu online din lume, a organizat numeroase activitati de promovare educationala, economica, turistica, culturala.
Fundatia noastra, partener national al "International Child Art Foundation" (ICAF) din Washington, participa alaturi de organizatii similare din peste 100 de tari la programele acestei organizatiii internationale, care dezvolta creativitatea si pragmatismul american si promoveaza valorile universale ale pacii si intelegerii intre oameni, aducandu-si astfel, contributia modesta, la intarirea prieteniei dintre Romania si SUA.
International Child Art Foundation (ICAF) este o organizatie non profit, singura institutie nationala de arta si creativitate pentru copii din SUA si unica organizatie umbrela la nivel mondial care promoveaza arta si creativitatea pentru copii.
Aceasta institutie organizeaza in premiera mondiala "Olimpiadele de Arta a Copilului”, dedicate copiilor intre 8-12 ani, si World Children Festival expertii americani ajungand la concluzia ca varsta optima pentru afirmarea deplina a creativitatii se regaseste la acesti ani.
Fundatia noastra organizeaza anual “Forumul pentru Noua Europa”, o activitate cu caracter artistic, educativ, de promovare a tinerelor talente. Cu acest prilej sunt decernate distinctiile Cenaclului European sub deviza “Oameni care schimba lumea” si “Tineri care vor schimba lumea”. Fundatia organizeaza periodic multiple manifestari dedicate cooperarii euro-asiatice care vor fi popularizate prin Revista "European Echo".

Report Listing   Data adaugarii: 23.4.2011  Vizualizari: 720

Rate now:  
0

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?