Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Arta > ELITE ART Club UNESCO
   video_ong
video_anunt
Avem 63 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 59039

 

ELITE ART Club UNESCO

0Strada: str Valea Cascadelor
Numarul: 4
Bloc: bl. A4, sc. A,
Apartament: ap. 18
Codul postal: 061511
Orasul: Bucuresti
Judetul/Sectorul: sector 6
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Mihaela Bogdan
Telefon: +40 21 312 85 00
Fax: +40 21 315 65 37
Asociaţia ELITE ART Club UNESCO este o organizaţie naţională neguvernamentală, persoană juridică română de drept privat, fără scop patrimonial, funcţionând pe baza legislaţiei române.

Organizaţie independentă, străină oricărui partizanat politic, doctrinar sau confesional, ELITE ART Club UNESCO are drept scop promovarea valorilor culturii contemporane româneşti în ţară şi străinătate, precum şi educarea publicului în spiritul recunoaşterii şi aprecierii lor.

În acest sens, eforturile echipei ELITE ART Club UNESCO se concentrează în direcţia promovării tinerilor artişti, prin organizarea unor ample proiecte culturale care expun publicului noi forme de exprimare artistică, abordări inovatoare ale artei moderne precum şi ale unor valori deja consacrate.

Activitatea EACU cuprinde domeniul artelor vizuale (ELITE ART GALLERY - http://www.eliteart-gallery.com/), proiecte muzicale (http://www.eliteart.org/, http://imaginefestival.ro/ro-ro/) si educationale (http://www.youthandmuseums.org/).

Incepand cu anul 2009, Asociația ELITE ART Club UNESCO este reprezentanta exclusiva în România a prestigiosei rețele Jeunesses Musicales International (cea mai amplă organizație pentru tineri muzicieni din întreaga lume).

Jeunesses Musicales International constituie o rețea globală, cu membri în peste 45 de tări si organizatii afiliate în alte 35, care promovează coeziunea socială și dialogul intercultural dincolo de diferente legate de rasă, statut economic sau geoplitică, folosind muzica drept verigă de legătură și mijloc de comunicare între culturi diferite.

Înființată în 1945 la Bruxelles, Belgia, misiunea Jeunesses Musicales International este “de a oferi tinerilor posibilitatea să se dezvolte prin muzică, dincolo de orice fel de granițe”. Astfel, JMI implică în proiectele sale, anual, peste 5 milioane de tineri cu vârste cuprinse între 13 și 30 de ani, în peste 36.000 de activități care reunesc toate genurile muzicale și oferă artiștilor de pretutindeni oportunități la nivel internațional.

Report Listing   Data adaugarii: 10.5.2011  Vizualizari: 634

Rate now:  
0

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?