Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Alte domenii > Asociatia MicNews
   video_ong
video_anunt
Avem 70 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 58740

 

Asociatia MicNews

0

Asociatia MicNews


Strada: Drumul Cretestilor
Numarul: 15
Bloc: A
Apartament: 19+23
Codul postal: 020074
Orasul: Bucuresti
Judetul/Sectorul: 4 Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Mihai Caldararu
Telefon: 0724713999
Fax: 0724713999

Asociatia Ziarul MicNews.ro a aparut din nevoia de informatii reale, verificate si relevante, care sa contrasteze cu marea de fapt divers in care se zbate neputincioasa media romaneasca.

Sintem siguri ca exista oameni interesati de lucrurile mai complicate, pe care presa “mare” de la noi nu le poate aborda sau evita sa o faca de teama ca si-ar putea pierde consumatorii. Acesti oameni, care vor cu adevarat informatii, nu kitsch, sint targetul proiectului nostru.

Platforma noastra este dedicata celor nemultumiti de ce vad in jurul lor cand merg pe strada, nemultumiti de leadership-ul ultimilor ani, nemultumiti de Romania de astazi, dar care inca mai au suficienta dorinta de a lupta pentru o schimbare.

Dupa un an in care am lucrat in acest proiect exclusiv voluntar, Asociatia Ziarul MicNews.ro a devenit, in ultimele zile ale lui 2013, o asociatie in sensul legii romanesti, fiind inregistrata sub numarul15706/4/2013, marca inregistrata la OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII ŞI MĂRCI prin hotararea Judecatoriei Sectorului 4. Echipa de redactie este condusa de Mihai Caldararu, Reporter special actualitate, Maria Voicu, Reporter special anchete, evenimente, actualitate si Marcu Viorel Andrei, Reporter special actualitate sport, jurnalisti cu peste doi ani de experienta in presa centrala.

Cei care, la fel ca noi, sint jurnalisti si simt ca nu se pot exprima acolo unde lucreaza, sint invitati sa ne devina colaboratori. Cei care pur si simplu sint curiosi sa afle cine si cum ii fura zi de zi sint invitati sa ne citeasca si sa ne sprijine. In orice mod.

Vom incerca sa facem presa. Anchete. Investigatii. Adevarate, documentate, nepartinitoare.Report Listing   Data adaugarii: 2.8.2014  Vizualizari: 489

Rate now:  
0

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?