Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Advocacy > Centrul de Resurse Juridice Aplicate (C.R.J.A.)
   video_ong
video_anunt
Avem 53 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 59039

 

Centrul de Resurse Juridice Aplicate (C.R.J.A.)

10

Centrul de Resurse Juridice Aplicate (C.R.J.A.)


Strada: Intrarea Aniversarii
Numarul: 39 A
Apartament: 27 A
Codul postal: 031463
Orasul: Bucuresti
Judetul/Sectorul: 3 Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Samoil Valeriu
Telefon: 0744864885
Fax: 0318177390

Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International, abreviat C.R.J.A., este acea structura asociativa, profesionala, independenta, neguvernamentala si apolitica formata din cadre didactice in domeniul dreptului, avocati, consilieri juridici, magistrati, si alte categorii socio – profesionale cu activitate convergenta domeniului juridic care doresc sa-si aduca un aport activ in procesul de implementare a aquisului comunitar si a normativelor internationale ratificate de Romania, in dreptul intern.

Avand in vedere dispozitiile legii fundamentale, Art. 20 tratatele ratificate de tara noastra in domeniul protectiei drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului au o forta juridica superioara dreptului intern iar in temeiul de drept reglementat de Art.148 din Constitutia Romaniei, normativul european obligatoriu precum tratatele si regulamentele se aplica prioritar, direct si imediat in legislatia interna facand parte din dreptul intern si lipsind de efecte juridice orice alte dispozitii contrarii.

Pe de alta parte, C.R.J.A. analizeaza legislatia interna in vigoare, proiectele de acte normative aflate in atentia Parlamentului Romaniei si a altor institutii ale statului roman pentru o mai buna fiabilitate a acestora, facand propuneri “ de lege ferenda” in scopul optimizarii si armonizarii legislatiei interne, a coerentei textelor de lege in scopul inlaturarii problemelor de inexactitate, interpretare subiectiva ori a lacunelor ca lasa loc la intelegeri si aplicari eronate , chiar contradictorii ale legii, in situatii oarecum similare.

Membrii centrului, sunt persoane fizice si / sau juridice.

Pentru a consulta serviciile oferite de CRJA persoanelor fizice accesati: http://www.stiintejuridice.ro/servicii_pf.html .

Pentru a consulta serviciile oferite de CRJA persoanelor juridice ce vor sa-si externalizeze serviciile juridice accesati: http://www.stiintejuridice.ro/pachet_beneficii.html .

Scopul CRJA este organizarea si realizarea apararii, sustinerea si promovarea activitatii de informare, consultare, consiliere si reprezentare, in conditiile legii prin avocati colaboratori, membri ai barourilor din tara si prin consilieri juridici atat a membrilor Centrului cat si a societatii civile, pe probleme ce vizeaza drepturile si libertatile fundamentale ale omului, aquisul comunitar, legislatie interna si internationala, cutume si uzante de orice natura si practici internationale in materie de drept.

Pentru realizarea scopurilor pentru care a fost creat CRJA va milita pentru apararea si respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului, apararea drepturilor magistratilor, elaborarea unor proiecte "de lege ferenda", armonizarea legislatiei interne cu aquisul comunitar, desfasurarea unor activitati culturale, media, filantropice, infiintarea unui serviciu umanitar de asistenta medico farmaceutica si promovare a tehnologiilor avansate in domeniu precum si alte activitati statutare.

In concluzie apeland la serviciile oferite de CRJA aveti acces la resurse de drept, avocati, juristi, legislatie, asistenta juridica, reprezentare, consultanta juridica, externalizarea serviciilor juridice pentru firme, reprezentare in instante, succesiuni, procese.

Pentru a vedea cum poti deveni membru CRJA accesati: http://www.stiintejuridice.ro/membru_crja.html .

Contact:

E-mail: office@stiintejuridice.ro
avocat@stiintejuridice.ro
Tel. +40 744 864 885
+40 788 434 000
Fax. +40 318 177 390
Website:www.stiintejuridice.ro


Report Listing   Data adaugarii: 4.1.2010  Vizualizari: 858

Rate now:  
0
10 
Un site util
by Ovidiu
on 15.01.2010
Am cerut consultanta juridica si mi s-a raspuns cu promptitudine si solutia recomandata m-a ajutat sa castig un litigiu pe care il aveam de aproximativ 5 ani. Multumesc ca existati !

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?