Autentificare
Prima pagina > Ajutor
   video_ong
video_anunt
Avem 63 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 58283

 

Am creeat acest articol ce descrie modul de folosire corect, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de toate avantajele Catalogului ONG.

 1. Utilizator neinregistrat
 2. Inregistrare
 3. Utilizator inregistrat
  1. Adaugare ONG
 4. Contactati-ne
  1. Pagina de contact
  2. Rapoarte

1. Utilizator neinregistrat

Un utilizator neinregistrat NU poate posta informatii despre un ONG sau Anunturi. In schimb poate :

 • vizualiza lista ONG-urilor inregistrate pe categorii
 • cauta un ONG dupa mai multe criterii de selectie: nume, profil, oras, judet...
 • vizualiza lista celor mai recente ONG-uri adaugate si lista celor mai vizualizate ONG-uri
 • se poate inscrie la RSS FEEDS pentru a fi informat in timp real in cazul in care este adaugat un nou anunt.
 • deasemenea toti utilizatorii pot evalua pe o scara de la 1 la 5 ONG-urile.

2. Inregistrare (Logare)

Daca doriti sa propuneti un ONG in Catalog trebuie sa fiti Utilizator inregistrat. In stanga paginii aveti meniul de inregistrare. Daca nu sunteti inregistrati trebuie sa va creeati un cont. In urma introduceri datelor necesare creearii contului (Email-ul trebuie sa fie corect) veti primi un email prin care sistemul va va ruga sa autentificati cererea de Inregistrare. Prin acceptarea inregistrarii la Catalog ONG acceptati termenii si conditiile acestui site. Dupa confirmarea inregistrarii va puteti autentifica pe site.

3. Utilizator inregistrat

Un utilizator inregistrat are aceleasi facilitati ca un utilizator neinregistrat. In plus poate propune un ONG si va fi informat de toate facilitatile importante pe care le vom propune in viitor. In meniul utilizator in partea stanga sub meniul principal aveti optiunea de a modifica datele contului dumneavoastra sau de a introduce un ONG in baza de date.

3.1. Adaugare ONG

Dupa introducerea Titlului (Denumirii organizatiei) si a datelor de contact puteti introduce o descriere a organizatiei. Descrierea poate cuprinde Moto, Scop, Proiecte realizate, Proiecte in curs de desfasurare, etc...
In partea media puteti introduce:

 • un link video de pe youtube (copiati adresa din casuta URL pe pagina de vizualizare video youtube si lipiti in formular)
 • pana la 5 poze/imagini
 • Logo-ul organizatiei

Cuvinte meta sunt cuvintele de cautare a organizatiei propuse. Trebuie sa fie la obiect, despartite prin virgula si nu mai mult de 10. Acestea ajuta motoarele de cautare gen Google, Bing, Yahoo... sa identifice corect informatiile inscrise.

Descrierea meta este o descriere in maxim 100 caractere (aprox. 20 cuvinte) a organizatiei. Aceasta ajuta motoarele de cautare gen Google, Bing, Yahoo... sa identifice corect informatiile inscrise.

In final puteti selecta 5 categorii. Categoriile trebuie adaugate pe rand prin selectarea in meniul din stanga a categoriei dorite si click pe butonul "   >>>   ". In cazul unei greseli sau daca doriti sa schimbati o categorie, selectati categoria in partea dreapta si click pe butonul "   <<<   ".

Pentru a introduce ONG-ul in baza de date apasati butonul  "Trimite"

Va rugam sa nu introduceti informatii publicitare, defaimatoare, rasiste, de racolaj religios, ofensatoare. in cazul in care sistemul determina ca informatiile trimise nu sunt in acord cu termenii si conditiile paginii, informatiile vor fi sterse si utilizatorul va fi atentionat. La repetarea abaterii Utilizatorului i se va interzice accesul la site prin blocarea IP-ului. De asemenea Ip-ul va fi introdus in bazele de date internationale ca fiind producator de SPAM.

4. 1. Contactati-ne

Ne puteti contacta prin formularul de contact ce poate fi accesat prin link-ul din meniul de sus a fiecarei pagini. In cazul in care doriti sa ne transmiteti parerea dumneavoastra despre site, propunerile dumneavoastra sau doriti sa ne certati, vom fi bucurosi sa lucram impreuna pentru a face din pagina Catalog ONG un site de referinta pentru Sectorul Neguvernamental din Romania.

4.2. Rapoarte

In detaliile fiecarui ONG inscris aveti posibilitatea de a Raporta informatii neconforme, defaimatoare, rasiste, materiale nepotrivite, probleme de afisare, etc... va rugam sa nu ezitati sa folositi link-ul "RAPORT" in cazul in care ati gasit astfel de probleme.

Speram ca instructiunile sa va fie de ajutor.

Utilizare placuta,

Echipa Catalog ONG

Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?